BOUWVERLOF VAN 17 juli TOT 9 AUGUSTUS. Telefonisch bereikbaar tot 16 juli 14 uur! Bij bestellingen geplaatst na 29/6 kunnen wij niet garanderen dat de levering nog kan gebeuren voor het bouwverlof. Wegens de drukte en de slechte toeleveringen van bepaalde materialen van onze leveranciers kunnen leveringen uitlopen en zullen mails wat later beantwoord worden.

Tuinpoort of industriepoort kiezen?

Je hebt besloten om een poort te plaatsen op jouw perceel. Poorten zijn er in verschillende kleuren en formaten. Maar welke poort sluit het meeste aan bij jouw noden? Een tuinpoort of een industriepoort? Je ontdekt het in onderstaand artikel.

tuinpoort

Een tuinpoort beschermt uw kinderen tegen de gevaren op straat.
Een tuinpoort houdt ongewenst bezoek buiten.
Een tuinpoort laat een geslaagde indruk na bij uw gewenst bezoek.

kortom...
Een tuinpoort heeft vele verschillende functionaliteiten en kan u bij ons terug vinden in vele verschillende uitvoeringen.

Wij bieden vele verschillende standaard tuinpoorten en industriepoorten aan, maar maatwerk is eveneens mogelijk.

Onze tuinpoorten en industriepoorten zijn steeds beschikbaar in ral 6005 Groen en ral 9005 Zwart en kunnen binnen de 7 werkdagen geleverd worden indien we deze op stock hebben. We beschikken over een grote stock dus snelle leveringen zijn steeds mogelijk. Om onze klanten zoveel mogelijk keuze te geven stellen wij ook asymmetrische poorten samen.

Onze standaard poorten zijn steeds draaipoorten en kunnen voorzien worden van automatisatie. Deze kan u makkelijk zelf installeren door het meegeleverde plannetje.

Onze poorten hebben een minimum aan onderhoud nodig en zijn zeer duurzaam. Prijs kwaliteit zijn een grote troef.

Bekijk ons assortiment op onze site www.tuinafsluiter.be en bij vragen aarzel niet ons te contacteren.