BOUWVERLOF VAN 17 juli TOT 9 AUGUSTUS. Telefonisch bereikbaar tot 16 juli 14 uur! Bij bestellingen geplaatst na 29/6 kunnen wij niet garanderen dat de levering nog kan gebeuren voor het bouwverlof. Wegens de drukte en de slechte toeleveringen van bepaalde materialen van onze leveranciers kunnen leveringen uitlopen en zullen mails wat later beantwoord worden.

Een tuinafsluiting gecombineerd met de nodige privacy

 

Zorg voor een volledig afgesloten afsluiting van de tuinafsluiter.be!

Er zijn verschillende variaties voor je tuin af te sluiten. Hier vind je enkele opties:

Houten tuinschermen met betonplaten en betonpalen zorgen zowel voor de afsluiting van je tuin als voor de nodige privacy.

Met Vlechtdraad kan je alle kanten uit. Een betonplaat onder je draad zorgt niet alleen voor gemakkelijk onderhoud van je onkruid of gras, maar gaat ook het graven tegen van je huisdier. Wil je graag een haag hebben, plaats dan eerst de vlechtdraad en laat daarin je haag doorgroeien zo kan je kind of huisdier er zeker niet doorheen. Hou wel rekening met je buur voor het snoeien. Wil je privacy met een natuurlijke look? Maak dan gebruik van de kunsthaag tegen je Vlechtdraad, geen onderhoud en geen inkijk in je tuin. Is alleen privacy belangrijk dan maak je gebruik van de vlechtband, dit houdt de inkijk miniem in je tuin.

Hiermee hou je niet alleen je huisdier of kind binnen je tuin, maar heb je ook de nodige privacy.