BOUWVERLOF VAN 17 juli TOT 9 AUGUSTUS. Telefonisch bereikbaar tot 16 juli 14 uur! Bij bestellingen geplaatst na 29/6 kunnen wij niet garanderen dat de levering nog kan gebeuren voor het bouwverlof. Wegens de drukte en de slechte toeleveringen van bepaalde materialen van onze leveranciers kunnen leveringen uitlopen en zullen mails wat later beantwoord worden.

Tuinaanleg afgewerkt met een Tuinafsluiting

Tuinafsluiter kan vanaf heden een totaalproject aanbieden voor zowel tuinafsluitingen als tuinonderhoud. Wij hebben een samenwerking met een jong en snel groeiend bedrijf namelijk Tuinonderhoud Tom Pauwels.

Tuinonderhoud Tom Pauwels verzorgt allerhande karweien in de tuin waar u zelf geen tijd voor heeft. Onze partner heeft een breed dienstenpakket: zoals beplantingen, snoeien, gras aanleggen, verhardingen, etc. Hierbij kunnen wij van Tuinafsluiter u de afwerking aanbieden met een mooie en kwaliteitsvolle Tuinafsluiting en Tuinpoort.

Ook benieuwd naar hoe Tuinonderhoud Tom Pauwels gestart is met zijn passie? Aarzel niet eens een kijkje te nemen op zijn website

www.tuinonderhoudtompauwels.be

Wenst u van start te gaan met uw droomtuin aan te leggen? Vraag nu vrijblijvend een prijsofferte aan.