BOUWVERLOF VAN 17 juli TOT 9 AUGUSTUS. Telefonisch bereikbaar tot 16 juli 14 uur! Bij bestellingen geplaatst na 29/6 kunnen wij niet garanderen dat de levering nog kan gebeuren voor het bouwverlof. Wegens de drukte en de slechte toeleveringen van bepaalde materialen van onze leveranciers kunnen leveringen uitlopen en zullen mails wat later beantwoord worden.

Nieuwe Website

Welkom,

Wij hebben een nieuwe website ontwikkelt www.tuinafsluiter.be waar mensen gemakkelijk en snel informatie kunnen vinden voor hun tuinafsluiting. De website is eenvoudig in gebruik en bied u tal van mogelijkheden.

In ons uitgebreid assortiment vind u verschillende types tuinafsluitingen, tuinpoorten en industriepoorten. Wij bieden handleidingen aan zodat u uw afsluitingen zelf kan plaatsen. Tuinafsluiter biedt de klanten ook de kans om gebruik te maken van onze professionele plaatsingsdienst.

Indien u niet gevonden heeft wat u zoekt op onze website, kan u een offerte op maat aanvragen. Wij bieden een snelle en persoonlijke service, waardoor u niet lang op uw offerte hoeft te wachten.

Kijk alvast op onze website en bij verdere vragen kan u steeds contact opnemen via ons contact formulier, email of via de chat functie.