Bij leveringen vragen wij steeds om extra mensen te voorzien om mee te helpen uitladen met onze chauffeur. Indien dit niet mogelijk is zullen wij extra verzendkosten aanrekenen. Belangrijk: De materialen worden afgeleverd aan de straatkant. Je dient deze zelf in de achtertuin of garage te plaatsen.

Nieuwe Website

Welkom,

Wij hebben een nieuwe website ontwikkelt www.tuinafsluiter.be waar mensen gemakkelijk en snel informatie kunnen vinden voor hun tuinafsluiting. De website is eenvoudig in gebruik en bied u tal van mogelijkheden.

In ons uitgebreid assortiment vind u verschillende types tuinafsluitingen, tuinpoorten en industriepoorten. Wij bieden handleidingen aan zodat u uw afsluitingen zelf kan plaatsen. Tuinafsluiter biedt de klanten ook de kans om gebruik te maken van onze professionele plaatsingsdienst.

Indien u niet gevonden heeft wat u zoekt op onze website, kan u een offerte op maat aanvragen. Wij bieden een snelle en persoonlijke service, waardoor u niet lang op uw offerte hoeft te wachten.

Kijk alvast op onze website en bij verdere vragen kan u steeds contact opnemen via ons contact formulier, email of via de chat functie.