BOUWVERLOF VAN 17 juli TOT 9 AUGUSTUS. Telefonisch bereikbaar tot 16 juli 14 uur! Bij bestellingen geplaatst na 29/6 kunnen wij niet garanderen dat de levering nog kan gebeuren voor het bouwverlof. Wegens de drukte en de slechte toeleveringen van bepaalde materialen van onze leveranciers kunnen leveringen uitlopen en zullen mails wat later beantwoord worden.

Kwaliteits Betafence draad met palen dia 60mm

Onze pakketten bestaan uit alle palen van diameter 60 mm / wanddikte 2 mm.

Waarom? Uit ervaring merkt ons bedrijf dat de meeste mensen hier later een zichtscherm tegen wenst te hangen of deze te laten begroeien dan dient u steeds een omheining te plaatsen met palen dia 60mm. Palen dia 48mm zijn hiervoor niet stevig genoeg.

Geweven gazen

Het Plasitor systeem is een vormvast en veerkrachtig afrasteringssysteem bestaande uit geweven gaas met ruitvormige mazen.

Vormvast en veerkrachtig

Plasitor heeft harde kerndraden waardoor de mazen uitermate vormvast zijn. Dit resulteert in een grote gebruiksvriendelijkheid bij installatie. Het vlechtwerk zelf is zeer veerkrachtig dankzij de geweven draden.

Lange levensduur

De Betafence bedekkingstechnologie is trendsettend en waarborgt een extra lange levensduur. Na de verzinking van de draad komt er een extra beschermlaag van duurzame PVC.