Bij leveringen vragen wij steeds om extra mensen te voorzien om mee te helpen uitladen met onze chauffeur. Indien dit niet mogelijk is zullen wij extra verzendkosten aanrekenen. Belangrijk: De materialen worden afgeleverd aan de straatkant. Je dient deze zelf in de achtertuin of garage te plaatsen.

Geniet van de zon in je afgesloten tuin.

betafence draadafsluiting

De zon schijnt en we krijgen kriebels in onze groene vingers. De grasmaaiers en snoeischaren worden weer boven gehaald, ook onze bosmaaier en hogedrukreiniger kunnen niet achter blijven.

Zorg ervoor dat je ook makkelijk kan werken zelfs in de buur van je tuinafsluiting. Hiervoor is de ideale oplossing om een betonplaat te combineren met je afsluiting. De betonplaten kunnen in combinatie met alle afsluitingen, zowel voor 3D / Vlechtdraad als voor 2D en houten schuttingen.

Een betonplaat zorgt ervoor dat het onkruid van de buren niet zo snel bij u in de tuin geraakt. Voor je eigen tuin is dit ook een handig hulpmiddel. Je hoeft niet op uw knieën het onkruid onder je draad te verwijderen. Je kan gewoon met je bosmaaier langs de plaat gaan zodat het vuil machinaal verwijderd kan worden.

Zijn je betonplaten wat vuil, spuit je ze even af met je hogedrukreiniger en zien ze er weer als nieuw uit.