BOUWVERLOF VAN 17 juli TOT 9 AUGUSTUS. Telefonisch bereikbaar tot 16 juli 14 uur! Bij bestellingen geplaatst na 29/6 kunnen wij niet garanderen dat de levering nog kan gebeuren voor het bouwverlof. Wegens de drukte en de slechte toeleveringen van bepaalde materialen van onze leveranciers kunnen leveringen uitlopen en zullen mails wat later beantwoord worden.

Wij blijven geopend: lees hier onze coronamaatregelen

WIJ BLIJVEN OPEN!

Onze sector dient verder te werken mits wij ons aan de corona maatregelen houden.

Wij blijven dus u voorzien van al uw tuinafsluitingen en tuinpoorten. De plaatsingen die door ons dienen te gebeuren worden tijdelijk uitgesteld omdat wij ons tijdens een plaatsing niet aan de nodige maatregelen kunnen houden. De leveringen en afhalingen van de materialen kunnen wel gewoon doorgaan.

Wat betekenen de maatregelen nu juist voor jou?

-       Wij vragen u om zo veel als mogelijk online of met overschrijving te betalen. Indien nodig kan bankcontact ook maar wij aanvaarden geen cash.

-       Wij laten u niet meer tekenen voor ontvangst. Wij doen dit voor jou in jouw bijzijn.

-       Wij vragen u om binnen te blijven terwijl wij de materialen afladen. Wanneer deze zijn afgeladen kan u deze controleren waarbij onze onderlinge afstanden worden gerespecteerd.

 

Als wij ons allemaal aan onze voorgeschreven maatregelen houden kunnen wij onze leveringen blijven garanderen en samen vechten tegen corona.